Sunday, April 17, 2011

Zambetul

Zâmbetul e cel mai frumos dar pe care îl putem face cuiva... Şi e absolut gratuit ... nu costă nimic însă transmite mult ! În schimb are o serie de avantaje pe care nici cel mai scump obiect de lux nu ni le-ar putea aduce. În primul rând, e cel mai simplu mod de a ne arăta afecţiunea faţă de cineva.

La fel cum o imagine face cât o mie de cuvinte, şi un zâmbet poate înlocui cuvintele. Un "Mulţumesc !", un "Te iubesc !", un "Mi-a fost dor de tine !", oferite împreună cu un zâmbet nu fac decât să certifice şi să întărească sentimentele şi sinceritatea care stau la baza afirmaţiilor făcute. Zâmbetul reprezintă luminiţa de la fereastră care confirmă lumii că suntem acasă. Este odihna pentru cei obosiţi, căldură pentru cei descurajaţi, raze de soare pentru cei trişti şi cel mai bun antidot împotriva necazurilor !  Şi cel mai important, zâmbetul este cheia care se potriveşte încuietorii fiecărui suflet !

Aşa că zâmbiţi ! Fericirea "arată" bine pe oricine ! Şi dacă întâlniţi oameni care nu zâmbesc, nu ezitaţi să le dăruiţi un zâmbet pentru că acei oameni care nu pot dărui un zâmbet sunt cei care au cea mai mare nevoie de unul ! Cel mai important este să trăiţi fiecare clipă cu zâmbetul pe buze, pentru că zâmbind, întreaga lumea va zâmbi cu voi. Aşa că dacă nu procedaţi astfel încă, puteţi începe de acum ! :)

"Wear a smile and have friends. Wear a scowl and have wrinkles !"
 "A smile is a curve that sets everything straight !" 

No comments:

Post a Comment